4UP
.

Tarieven


  • Natuurgeneeskundig consult  € 80,- (incl. 21% btw en reiskosten tot max. 12 km)


    Voordat ik over kan gaan op behandelen hebben we samen een intakegesprek.
    - De intake duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit het kennismaken en het afnemen van een anamnese (het in kaart brengen van de klachten) én een korte eerste behandeling. Vooraf maak ik een verslag aan de hand van psychometrie**  €120,- 
    ** Ik schrijf alles op wat ik in je energie kan lezen. Ik noteer het in categorieën: Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel. Samen vinden we de rode draad hierin en krijg je meteen tijdens de intake al veel mooie inzichten. Je karakter, je geschiedenis en pijnpunten uit het verleden of zelfs vorige levens komen aan het licht. Ook kom ik regelmatig in contact met overleden dierbaren tijdens de psychometrie, soms hebben zij waardevolle informatie voor je.  

    Ik ga uit van 3 tot 5 behandelingen om tot een gewenst resultaat te komen, maar het is maatwerk. Samen maken we na het eerste behandelconsult een schatting van het aantal behandelingen. 

Vanaf 1 juni werk ik (op maandag en dinsdag onder schooltijd) vanuit mijn praktijk aan huis. 
Marlous van Venrooij
De Schouw 17
Geffen

De kosten dienen na behandeling contant of via een betaalverzoek te worden voldaan. 


Alternatieve therapie is te duur. 
Veel mensen vinden alternatieve therapie duur. Er vind echter wel een verschuiving van mening plaats. De zorgverzekeraar vergoed steeds minder, je hebt een eigen risico en draagt per maand zorgkosten af. Een verzekering op zorg is natuurlijk geld waard, want je wilt niet in het ziekenhuis terecht komen en zelf opdraaien voor de kosten. Beter is om helemaal niet in het ziekenhuis terecht te komen, je lijf gezond en fit te houden. Stel je lichaam even voor als een auto, het is je enige vervoersmiddel. Je kunt je lichaam niet inruilen voor een andere en verkopen kan ook niet (nou ja, niet op die manier). 
Zie deze therapie als een onderhoudsbeurt, inzicht krijgen in welke onderdelen onderhoud behoeven. Er brandt namelijk al enige tijd een vreemd lampje, en dat wil je niet. Nieuwsgierig naar wat er voor jouw lichaam/geest nodig is? Maak dan maar snel een afspraak, ik help je graag. Je krijgt waar voor je geld, dat beloof ik. 


Zorgverzekeraars hebben de richtlijnen aangescherpt. Op dit moment worden mijn behandelingen (nog) niet vergoed. Ik volg een 4-jarige HBO opleiding met daarin de medische basiskennis (Plato-eisen) zodat mijn behandelingen in de toekomst wel vergoed zullen worden.


 


E-mailen
Map
Info