4UP
.

Power kids
Natuurgeneeskundige behandelingen, waaronder magnetiseren, kunnen al snel een positief resultaat opleveren bij kinderen. Ze zijn nog jong en klachten bestaan vaak nog kort voordat men hulp gaat zoeken. We pakken niet alleen het symptoom aan maar juist de oorzaak. Vanaf jonge leeftijd kunnen we ook iets aan bewustwording doen, bij de ouders of het kindje zelf.  Elke leeftijd en opgroeifase brengt andere facetten met zich mee. Ik stem af op de behoefte, de capaciteiten en het niveau van uw kind. We zorgen er samen voor dat er een nieuwe balans gevonden wordt en dat je kindje weer lekker in zijn vel komt te zitten. 
 
Een breed scala aan klachten kan behandeld worden:

• spijsverteringsklachten (buikpijn/ kramp, spugen, diarree, obstipatie, voeding-intoleranties)
• KNO klachten (o.a. chronische verkoudheden, oorontsteking, keel- en/of amandelontsteking)
• huidklachten ( o.a. eczeem, (water) wratjes, uitslag, acne, puistjes)
• klachten aan luchtwegen (hooikoorts, astma, longontsteking)
• lage weerstand/ vaak ziek
• menstruatieklachten bij tieners
• overgewicht
• bedplassen
• slaapproblemen (inslapen, doorslapen, nachtmerries)
• onzekerheid en angsten (verlatingsangst, faalangst, bang voor donker, harde geluiden etc.)
• driftbuien, boosheid, stemmingswisselingen, zichzelf terugtrekken, moeite met vrienden maken
• concentratieproblemen.

 
Ook bij ingrijpende gebeurtenissen als scheiding van ouders, de komst van een broertje/ zusje, de eerste schooldag of het overlijden van een huisdier kan de natuurgeneeskunde helpen. Ook bij paranormale verschijningen of angsten van je kind kan ik veel betekenen. 
 
Ieder kind is anders. Ik stem de behandeling af op de specifieke situatie van jouw kind.
 
Door voor natuurgeneeskunde te kiezen, worden klachten niet onderdrukt en ondersteun je het zelf herstellend vermogen van je kind. Op deze manier kan je kind op een natuurlijke manier opgroeien tot een gezonde volwassene en kunnen klachten in de toekomst voorkomen worden!

Heeft je zoon of dochter een ontwikkelingsachterstand? Eventueel aangevuld met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS), een Aandachtstekort- en hyperactiviteitsstoornis (AD(H)D), complexe leer- en/of gedragsproblemen en/of sociaal-emotionele problematiek? Weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan is Energetische therapie een aanrader. Uit onderzoek en ook ervaring blijkt dat juist deze doelgroep erg ontvankelijk is voor energie en sfeer in de omgeving. Deze gevoelige kinderen worden snel geraakt en hebben zichtbaar last van overprikkeling. 

Hier kun je contact met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak. 

 

Mijn naam is Marlous van Venrooij. Ik woon in Geffen, samen met mijn vriend en onze drie prachtige kinderen. 
Tijdens de tropenjaren van ons gezin werd er een beroep gedaan op zo ongeveer alles in mij. Weinig slaap, weinig tijd voor mezelf, een baan, huishouden, familie en vrienden, sociale gelegenheden. Op een bepaald moment voelde ik dat er méér moest zijn. Per "toeval" kwam ik in aanraking met natuurgeneeskunde en ik ervoer een gevoel van thuiskomen. Dit was het! 

Ik heb van nature een nieuwsgierige blik, vraag me de meest diverse dingen af. Dit heeft geleid tot het volgen van een opleiding tot Energetisch therapeut, die ik onlangs met succes heb afgerond. Twee jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk opgericht, 4 Unexpected Powers. Ik hoop kennis met je te mogen maken, zodat ik even mee mag lopen tijdens je reis.

Naast mijn werk als energetisch therapeut ben ik sinds 2004  werkzaam als leerkracht in het speciaal onderwijs. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen/ jongeren met o.a. een ontwikkelingsachterstand, ASS, AD(H)D, complexe leer- en/of gedragsproblemen, sociaal- emotionele problematiek alsmede diverse psychiatrische stoornissen. Het kunnen afstemmen en aansluiten bij deze doelgroep ervaar ik als een talent, het werken in kleine groepjes om de kinderen/ jongeren iets (creatiefs) te leren geeft me veel voldoening.  


Energetische Therapie

Natuurgeneeskundige- of energetische therapie is een eeuwenoude behandelwijze, die in vele culturen wordt toegepast. Als therapeut/coach heb ik een holistische visie op gezondheid en kijk ik vooral naar de balans en de eenheid van jouw energie.

Energie laten stromen
Alles wat leeft en alle materie op aarde heeft energie en een uitstraling. Ook de mens is “energetisch” geladen. In het lichaam stroomt energie. Zonder die energie is er geen leven of bestaan mogelijk. Door teveel stress, verdriet, ongemak of andere emoties wordt deze energie ‘anders’. Daardoor kunnen ziektes of klachten ontstaan. Ik kan via gesprekken en het "stralen" met mijn handen de energie weer laten stromen, het zelfgenezend vermogen stimuleren om zo de balans te herstellen, waardoor je weer in evenwicht komt. 
Natuurgeneeskunde gaat vaak prima samen met reguliere geneeskunde. Natuurgeneeskunde richt zich bij ziekte zoveel mogelijk op de gehele mens: op het lichamelijke, het energetische en psychische (emotioneel, mentaal en spiritueel) niveau, de omgeving van de persoon en de wisselwerking hiermee.
Bewustwording speelt ook een belangrijke rol in de weg naar genezing, ik loop samen met jou even mee op je pad.

“Ieder mens (lichaam) heeft van nature een zelfgenezend vermogen.”

meer lezen… 

Heb je nog twijfels? Of ben je niet zeker of ik de juiste persoon ben om je te kunnen helpen? Neem juist dan even contact met me op. Ben ik niet de aangewezen persoon voor je klacht dan kan ik je helpen met het vinden van de juiste therapeut.

Het consult

We starten met een uitgebreide kennismaking. Samen kijken we waar je kind nu staat.  De intake duurt ongeveer één uur, gevolgd door een korte behandeling van ongeveer 25 minuten.  Na de intake maak ik een behandelplan, die we tijdens het eerste behandelconsult samen bespreken. 

Ieder volgend consult begint met een gesprek om bewust te worden van wat er op dat moment bij je kind speelt of nodig is. Daarna stem ik mezelf af op energie om erachter te komen wat er aandacht kan gebruiken. Op deze manier komen er vrijwel altijd andere "knelpunten" naar boven. Via mijn handen breng ik je energie weer in balans of zet ik het weer in beweging op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Geen zorgen, het is alles behalve zweverig. Je kind mag zijn/haar kleding aan houden en ik raak ze niet of nauwelijks aan. 

Vanaf 1 juni werk ik vanuit mijn praktijk aan huis. Op maandag, dinsdag en woensdag onder schooltijd. Bij bijzondere gevallen kan ik er voor kiezen om naar jullie huis te komen, als ik vermoed dat de omgeving erbij gepakt moet worden.  
'

Ik wil graag een afspraak 


E-mailen
Map
Info