4UP
.

De mooiste dag van je leven. 

Dat is de dag waarop je beslist dat het jouw leven is en jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit ervan. Energetische therapie is perfect om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Samen brengen we je (energie)lichaam helemaal in kaart en ruimen op, zodat leven gemakkelijker zal gaan.  

Wie niet waagt, wie niet wint. 

Je wilt gewoon lekker voelen. Punt. In onze maatschappij is het normaal geworden dat we ons richten op 2 van de 4 pijlers van ons zelf. Het mentale en het fysieke. Maar zoals bij de windrichtingen het geval is kan de wind ook van een andere kant komen, bijvoorbeeld uit de emotionele hoek. En dan raak je uit balans. 
En dat voel je.
 

Als een radio. 

Net als een radio ben je afgestemd om een trillingsfrequentie te vertalen. Dat je geen andere zender hoort wil nog niet zeggen dat ze er niet zijn. Ben je eigenlijk wel afgestemd op je eigen favoriete frequentie? Tijdens de sessies bij mij kom je daar achter én zetten we samen jouw radiozender aan. We halen de eventuele ruis weg zodat je helder bent afgestemd. En het mooie is, soort zoekt soort, dus je zult meer mensen gaan ontmoeten die bij je passen en je taal spreken. En dat verrijkt je. 

Maak direct een afspraak 

Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn?

Als je naar jezelf gaat kijken, jezelf naar binnen keert om te zien wat er allemaal zit, kom je jezelf tegen. Confronterend en soms minder leuk, maar je voelt juist dán dat je ten volle leeft. Je kunt iets doen met wat je "krijgt" (wat je eigenlijk altijd al had maar niet wist dát je het had, of wat je ermee aan moest). Samen lezen we de "snel-aan-de-slag" gebruiksaanwijzing en je kunt gaan "spelen". 

Investeren in jezelf. 

Naar de huisarts gaan is "gratis". Alternatieve zorg betaal je veelal zelf. Net zoals je het onderhoud van je auto zelf betaald. Je lichaam is je vervoersmiddel van je leven. Waarom zou je er niet goed voor zorgen? Tijdens mijn werk pak ik door én ik hou van efficiënt werken. Mijn doel is om jou de regie (terug) te geven zodat je volledig voor jezelf kunt zorgen. Dat je lichaam het zelf-helende vermogen weer oppakt en aan blijft zwengelen. Geen pleisters plakken dus maar aanpakken bij de oorzaak.  

Hier kun je contact met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak. 

Heb je nog twijfels? Of ben je niet zeker of ik de juiste persoon ben om je te kunnen helpen? Neem juist dan even contact met me op. Ben ik niet de aangewezen persoon voor je klacht dan kan ik je helpen met het vinden van de juiste therapeut. 

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Marlous van Venrooij. Ik woon in Geffen, samen met mijn vriend en onze drie prachtige kinderen. 
Tijdens de tropenjaren van ons gezin werd er een beroep gedaan op zo ongeveer alles in mij. Weinig slaap, weinig tijd voor mezelf, een baan, huishouden, familie en vrienden, sociale gelegenheden. Op een bepaald moment voelde ik dat er méér moest zijn. Per "toeval" kwam ik in aanraking met natuurgeneeskunde en ik ervoer een gevoel van thuiskomen. Dit was het! 

Ik heb van nature een nieuwsgierige blik, vraag me de meest diverse dingen af. Dit heeft geleid tot het volgen van allerlei natuurgeneeskundige opleidingen. twee jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk opgericht, 4 Unexpected Powers. Ik hoop kennis met je te mogen maken, zodat ik even mee mag lopen tijdens je reis.

Naast mijn werk als energetisch therapeut ben ik sinds 2004  werkzaam als leerkracht in het speciaal onderwijs. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen/ jongeren met o.a. een ontwikkelingsachterstand, ASS, AD(H)D, complexe leer- en/of gedragsproblemen, sociaal- emotionele problematiek alsmede diverse psychiatrische stoornissen. Het kunnen afstemmen en aansluiten bij deze doelgroep ervaar ik als een talent, het werken in kleine groepjes om de kinderen/ jongeren iets (creatiefs) te leren geeft me veel voldoening.  

Energetische Therapie

Natuurgeneeskundige- of energetische therapie is een eeuwenoude behandelwijze, die in vele culturen wordt toegepast. Als therapeut/coach heb ik een holistische visie op gezondheid en kijk ik vooral naar de balans en de eenheid van jouw energie.

Energie is dé aandrijfkracht van ons lichaam. Die energie, die permanent door ieders lijf stroomt, is van levensbelang voor een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezond hoofd. Zolang de energie constant en normaal kan doorstromen, ben je in balans. De vrije doorstroom en gelijkmatige verdeling van de energie in lichaam, hoofd en geest is dan ook bepalend voor je gezondheid en geluk.
Duiken er in je leven spanningen, negatieve emoties of stress op, dan kan jouw energiestroom verstoord raken. Bij de een gebeurt dit vroeger, bij de ander later.
Een langdurige verstoring van het energielichaam leidt altijd tot energieblokkades, die op hun beurt kwalen, een ziekte of andere problemen veroorzaken. De oplossing moet op een dieper niveau worden gezocht: wat is de werkelijke, onderliggende oorzaak van de blokkade?
In mijn visie moeten we voor het vinden en effectief aanpakken van de oorzaak terug naar de basis; terug naar het gevoel. Jij kunt vanuit jouw intuïtie een antwoord vinden op de vraag: waardoor ben ik zodanig uit balans geraakt dat er blokkades en klachten zijn ontstaan? Want alleen door écht naar je gevoel te luisteren kun je tot inzicht komen, kun je oorzaak van je probleem (leren) begrijpen en kun je ook de kern aanpakken.
Dat betekent niet dat je in het verleden moet blijven hangen, maar juist dat je in beweging moet komen. Om dit mogelijk te maken, moet je energie veranderen. Ik help je daarbij.
De oplossing
- Wil jij je weer sterk voelen, altijd en overal?
- Wil je in iedere levenssituatie weerbaar zijn?
- Wil jij je talenten maximaal kunnen benutten?
- Wil jij nieuwe kansen creëren?
- Wil jij je passie najagen?
- Wil jij altijd kunnen vertrouwen op je intuïtie?
Dan is het hoogste tijd om helderheid te scheppen. Om tot inzicht te komen.
Om weer in je eigen kracht te komen en bewust te ZIJN.
Kom in beweging, schep nieuwe kansen en creëer je eigen geluk en succes.
Waar je ook mee te kampen hebt, er ís een oplossing.


“Ieder mens (lichaam) heeft van nature een zelfgenezend vermogen.”

meer lezen… 

Het consult

We starten met een uitgebreide kennismaking. Samen kijken we waar je nu staat.We bespreken je levensgeschiedenis, mogelijke ziektes, klachten en wensen. De intake duurt ongeveer één uur, gevolgd door een korte behandeling van ongeveer 25 minuten.  Na de intake maak ik een behandelplan, die we tijdens het eerste behandelconsult samen bespreken. 

Ieder volgend consult begint met een gesprek om je bewust te worden van wat er op dat moment bij je speelt of nodig is. Daarna stem ik mezelf af op je energie om erachter te komen wat er aandacht kan gebruiken. Op deze manier komen er vrijwel altijd andere "knelpunten" naar boven. Via mijn handen breng ik je energie weer in balans of zet ik het weer in beweging op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Geen zorgen, het is alles behalve zweverig. Je kind mag zijn/haar kleding aan houden en ik raak ze niet of nauwelijks aan. Ik neem een behandeltafel mee dus terwijl ik bezig ben kun je even rustig liggen en bijkomen van je drukke dag. 

Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis. Op maandag, dinsdag en woensdag onder schooltijd. Bij bijzondere gevallen kan ik er voor kiezen om naar jullie huis te komen, als ik vermoed dat de omgeving erbij gepakt moet worden.  


Ik wil graag een afspraak 

E-mailen
Map
Info