4UP
 

De mooiste dag van je leven. 

Dat is de dag waarop je beslist dat het jouw leven is en jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit ervan. Energetische therapie is perfect om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Samen brengen we je (energie)lichaam helemaal in kaart en ruimen op, zodat ontwikkelen en groeien gemakkelijker zal gaan. En dat wil je.  

Wie niet waagt, wie niet wint. 

Je wilt gewoon lekker voelen. Punt. In onze maatschappij is het normaal geworden dat we ons richten op 2 van de 4 pijlers van ons zelf. Het mentale en het fysieke. Maar zoals bij de windrichtingen het geval is kan de wind ook van een andere kant komen, bijvoorbeeld uit de emotionele hoek. En dan raak je uit balans. 
En dat voel je.
 

Als een radio. 

Net als een radio ben je afgestemd om een trillingsfrequentie te vertalen. Dat je geen andere zender hoort wil nog niet zeggen dat ze er niet zijn. Ben je eigenlijk wel afgestemd op je eigen favoriete frequentie? Tijdens de sessies bij mij kom je daar achter én zetten we samen jouw radiozender aan. We halen de eventuele ruis weg zodat je helder bent afgestemd. En het mooie is, soort zoekt soort, dus je zult meer mensen gaan ontmoeten die bij je passen en je taal spreken. En dat verrijkt je. 

Maak direct een afspraak 

Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn?

Als je naar jezelf gaat kijken, jezelf naar binnen keert om te zien wat er allemaal zit, kom je jezelf tegen. Confronterend en soms minder leuk, maar je voelt juist dán dat je ten volle leeft. Je kunt iets doen met wat je "krijgt" (wat je eigenlijk altijd al had maar niet wist dát je het had, of wat je ermee aan moest). Samen lezen we de "snel-aan-de-slag" gebruiksaanwijzing en je kunt gaan "spelen". 

Investeren in jezelf. 

Naar de huisarts gaan is "gratis". Alternatieve zorg betaal je veelal zelf. Net zoals je het onderhoud van je auto zelf betaald. Je lichaam is je vervoersmiddel van je leven. Waarom zou je er niet goed voor zorgen? Tijdens mijn werk pak ik door én ik hou van efficiënt werken. Mijn doel is om jou de regie (terug) te geven zodat je volledig voor jezelf kunt zorgen. Dat je lichaam het zelf-helende vermogen weer oppakt en aan blijft zwengelen. Geen pleisters plakken dus maar aanpakken bij de oorzaak.  

Hier kun je contact met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak. 

Heb je nog twijfels? Of ben je niet zeker of ik de juiste persoon ben om je te kunnen helpen? Neem juist dan even contact met me op. Ben ik niet de aangewezen persoon voor je klacht dan kan ik je helpen met het vinden van de juiste therapeut. 

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Marlous van Venrooij. Ik woon in Geffen, samen met mijn vriend en onze drie prachtige kinderen. 
Tijdens de tropenjaren van ons gezin werd er een beroep gedaan op zo ongeveer alles in mij. Weinig slaap, weinig tijd voor mezelf, een baan, huishouden, familie en vrienden, sociale gelegenheden. Op een bepaald moment voelde ik dat er méér moest zijn. Per "toeval" kwam ik in aanraking met natuurgeneeskunde en ik ervoer een gevoel van thuiskomen. Dit was het! 

Ik heb van nature een nieuwsgierige blik, vraag me de meest diverse dingen af. Dit heeft geleid tot het volgen van allerlei natuurgeneeskundige opleidingen. twee jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk opgericht, 4 Unexpected Powers. Ik hoop kennis met je te mogen maken, zodat ik even mee mag lopen tijdens je reis.

Naast mijn werk als energetisch therapeut ben ik sinds 2004  werkzaam als leerkracht in het speciaal onderwijs. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen/ jongeren met o.a. een ontwikkelingsachterstand, ASS, AD(H)D, complexe leer- en/of gedragsproblemen, sociaal- emotionele problematiek alsmede diverse psychiatrische stoornissen. Het kunnen afstemmen en aansluiten bij deze doelgroep ervaar ik als een talent, het werken in kleine groepjes om de kinderen/ jongeren iets (creatiefs) te leren geeft me veel voldoening.  

Energetische Therapie

Natuurgeneeskundige- of energetische therapie is een eeuwenoude behandelwijze, die in vele culturen wordt toegepast. Als therapeut/coach heb ik een holistische visie op gezondheid en kijk ik vooral naar de balans en de eenheid van jouw energie.

Energie laten stromen
Alles wat leeft en alle materie op aarde heeft energie en een uitstraling. Ook de mens is “energetisch” geladen. In het lichaam stroomt energie. Zonder die energie is er geen leven of bestaan mogelijk. Door teveel stress, verdriet, ongemak of andere emoties wordt deze energie ‘anders’. Daardoor kunnen ziektes of klachten ontstaan. Ik kan via gesprekken en het "stralen" met mijn handen de energie weer laten stromen, het zelfgenezend vermogen stimuleren om zo de balans te herstellen, waardoor je weer in evenwicht komt. 
Natuurgeneeskunde gaat vaak prima samen met reguliere geneeskunde. Natuurgeneeskunde richt zich bij ziekte zoveel mogelijk op de gehele mens: op het lichamelijke, het energetische en psychische (emotioneel, mentaal en spiritueel) niveau, de omgeving van de persoon en de wisselwerking hiermee.
Bewustwording speelt ook een belangrijke rol in de weg naar genezing, ik loop samen met jou even mee op je pad.

“Ieder mens (lichaam) heeft van nature een zelfgenezend vermogen.”

meer lezen… 

Het consult

We starten met een uitgebreide kennismaking. Samen kijken we waar je nu staat. Ik voel vooraf in op je energie en we bespreken je levensgeschiedenis, mogelijke ziektes, klachten en wensen. Dit 1e consult duurt ongeveer 1,5 uur. Ik start in dit eerste consult ook al met een korte behandeling. Na het eerste consult maak ik een behandelplan, die we tijdens het tweede consult samen bespreken. 

Ieder volgend consult begint met een gesprek om je bewust te worden van wat er op dat moment bij je speelt of nodig is. Daarna stem ik mezelf af op je energie om erachter te komen wat er aandacht kan gebruiken. Op deze manier komen er vrijwel altijd andere "knelpunten" naar boven. Via mijn handen breng ik je energie weer in balans of zet ik het weer in beweging op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Geen zorgen, het is alles behalve zweverig. Je kind mag zijn/haar kleding aan houden en ik raak ze niet of nauwelijks aan. Ik neem een behandeltafel mee dus terwijl ik bezig ben kun je even rustig liggen en bijkomen van je drukke dag. 

Consulten vinden plaats bij je thuis. Dit is tenslotte de omgeving waar je het meeste bent. Energie is overal, dus ook in je huis. Als daar verstoringen zijn, zoals bijvoorbeeld vervelende energie van vorige bewoners, dan kan dit voelbaar zijn en je balans verstoren. Door consulten aan huis zorgen we er samen voor dat je omgeving optimaal is afgestemd zodat je weer kunt ontwikkelen en/of groeien. 


Ik wil graag een afspraak 

E-mailen
Map
Info