4UP
.

 Ziek of pijn, en nu?

Wanneer je in je leven te maken krijgt met ziekte of pijn heeft dit vaak een grote weerslag op je héle leven. Je kunt niet (meer) doen wat je zou willen en je wilt er eigenlijk meteen vanaf. Logisch. Naast een reguliere behandeling is het aan te raden om energetische therapie te ondergaan. Regulier kijken ze vooral naar je fysieke lichaam, pakken de klacht aan zodat deze verdwijnt of naar de achtergrond schuift. Alternatieve geneeswijzen richten zich op je gehele systeem, holistisch dus. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel is er van nature een evenwicht, raakt deze verstoord dan word je ziek. Elke klacht of ziekte heeft een achterliggende betekenis. Door bewustwording, doorleven en verwerking kun je je lichaam helen. Energetische therapie is daar uitermate geschikt voor! Ook als men in het reguliere circuit niets meer voor je kan doen (als je "ermee moet leren leven") valt er nog veel winst te behalen met deze therapie. Klachten verdwijnen of worden draaglijker. Daarnaast versterken we je gehele systeem zodat je minder snel ziek(er) wordt. Dus schroom niet om even contact met me op te nemen, dan kijken we samen naar je mogelijkheden. 

Ik zal me even voorstellen... 

Mijn naam is Marlous van Venrooij. Ik woon in Geffen, samen met mijn vriend en onze drie prachtige kinderen. 
Tijdens de tropenjaren van ons gezin werd er een beroep gedaan op zo ongeveer alles in mij. Weinig slaap, weinig tijd voor mezelf, een baan, huishouden, familie en vrienden, sociale gelegenheden. Op een bepaald moment voelde ik dat er méér moest zijn. Per "toeval" kwam ik in aanraking met natuurgeneeskunde en ik ervoer een gevoel van thuiskomen. Dit was het! 

Ik heb van nature een nieuwsgierige blik, vraag me de meest diverse dingen af. Dit heeft geleid tot het volgen van allerlei natuurgeneeskundige opleidingen. twee jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk opgericht, 4 Unexpected Powers. Ik hoop kennis met je te mogen maken, zodat ik even mee mag lopen tijdens je reis.

Naast mijn werk als energetisch therapeut ben ik sinds 2004  werkzaam als leerkracht in het speciaal onderwijs. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen/ jongeren met o.a. een ontwikkelingsachterstand, ASS, AD(H)D, complexe leer- en/of gedragsproblemen, sociaal- emotionele problematiek alsmede diverse psychiatrische stoornissen. Het kunnen afstemmen en aansluiten bij deze doelgroep ervaar ik als een talent, het werken in kleine groepjes om de kinderen/ jongeren iets (creatiefs) te leren geeft me veel voldoening.  


Energetische Therapie

Natuurgeneeskundige- of energetische therapie is een eeuwenoude behandelwijze, die in vele culturen wordt toegepast. Als therapeut/coach heb ik een holistische visie op gezondheid en kijk ik vooral naar de balans en de eenheid van jouw energie.

Energie laten stromen
Alles wat leeft en alle materie op aarde heeft energie en een uitstraling. Ook de mens is “energetisch” geladen. In het lichaam stroomt energie. Zonder die energie is er geen leven of bestaan mogelijk. Door teveel stress, verdriet, ongemak of andere emoties wordt deze energie ‘anders’. Daardoor kunnen ziektes of klachten ontstaan. Ik kan via gesprekken en het "stralen" met mijn handen de energie weer laten stromen, het zelfgenezend vermogen stimuleren om zo de balans te herstellen, waardoor je weer in evenwicht komt. 
Natuurgeneeskunde gaat vaak prima samen met reguliere geneeskunde. Natuurgeneeskunde richt zich bij ziekte zoveel mogelijk op de gehele mens: op het lichamelijke, het energetische en psychische (emotioneel, mentaal en spiritueel) niveau, de omgeving van de persoon en de wisselwerking hiermee.
Bewustwording speelt ook een belangrijke rol in de weg naar genezing, ik loop samen met jou even mee op je pad.

“Ieder mens (lichaam) heeft van nature een zelfgenezend vermogen.”

Meer lezen over Energetische therapie.
Meer over de geschiedenis van Energetische therapie.

Het consult

We starten met een uitgebreide kennismaking. Samen kijken we waar je nu staat. We bespreken je levensgeschiedenis, mogelijke ziektes, klachten en wensen. De intake duurt ongeveer één uur, gevolgd door een korte behandeling van 25 minuten.  Na de intake maak ik een behandelplan, die we tijdens het eerste behandelconsult samen bespreken.  

Ieder volgend consult begint met een gesprek om je bewust te worden van wat er op dat moment bij je speelt of nodig is. Daarna stem ik mezelf af op je energie om erachter te komen wat er aandacht kan gebruiken. Op deze manier komen er vrijwel altijd andere "knelpunten" naar boven. Via mijn handen breng ik je energie weer in balans of zet ik het weer in beweging op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Geen zorgen, het is alles behalve zweverig. Je kind mag zijn/haar kleding aan houden en ik raak ze niet of nauwelijks aan. Ik neem een behandeltafel mee dus terwijl ik bezig ben kun je even rustig liggen en bijkomen van je drukke dag. 

Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis. Op maandag, dinsdag en woensdag onder schooltijd. Bij bijzondere gevallen kan ik er voor kiezen om naar jullie huis te komen, als ik vermoed dat de omgeving erbij gepakt moet worden.    


    '

    Ik wil graag een afspraak 


    E-mailen
    Map
    Info